Stadig nye svindelforsøk

Denne mailen kom i innboksen min i dag.

 

For det første har jeg ikke konto i SpareBank1, så da er det veldig merkelig at både minibank og online betaling er deaktivert.

Men SpareBank1 ville vel aldri sende en slik mail fra denne avsenderen heller

[email protected]

I går hadde jeg ikke mindre enn 3 telefoner fra disse hyggelige Microsofthjelperne. Hvordan de kan vie at det er no feil med min PC når jeg bruker Apple er mer enn jeg kan forstå, men sist jeg gadd prate med de så skjønte de det ikke selv heller. Men det gikk lenge før han ga seg, men hva som var feil ville han ikke fortelle meg.

Greit å være litt obs både med både mail, sms og telefon.

Nyttårsforsett

Jeg har aldri før hatt noe nyttårsforsett, men synes det var litt morsomt å gjøre en liten vri i år.

Jeg tenkte at det hadde vært artig å prøve seg som forsker.

Jeg har en ide´ om at det ikke kan være veldig miljøvennlig å samle så mye folk tett i tett i store byer.

Det snakkes og skrives så mye om at husdyrene forurenser så mye med utslipp av klimagassen metan  fra drøvtyggere, sauer, geiter og griser som promper og skiter.

Men da lurer jeg på; hva gjør alle innbyggerne/menneskene? Vi slipper også ut metan hver eneste dag, og om vi ikke skal spise kjøtt, men etter noen´s mening, spise mer som en ku, ja da vil vel metanutslippet hos disse bli enda større enn hos oss kjøttetere. Det er vel ikke mange steder her i landet der det er samlet så stor fortetting av husdyr at det totale utslippet kan nå opp til det som skjer i byer som Oslo, Bergen eller Trondheim?

Bildet er hentet fra en artikkel på nettet.

Jeg leste forøvrig et innlegg. Hva skal vi spise, Une Aina Bastholm?  Den er absolutt lesverdig og slutten var jo også litt til ettertanke. Sitat “Kunnskap om hva verdens fineste maskineri daglig har behov for av næringsstoffer, får du ikke av en bachelorgrad i statsvitenskap og en mastergrad i internasjonal politikk.

Ja hva en pensjonist kan mene da er vel tvilsomt, men å forske på ting har jeg inntrykk av at er å kunne underbygge en ide om noe, og det må jo være ganske spennende tenker jeg.

Det har vært lenge mellom hvert innlegg her nå, og det blir nok ikke hver dag heretter heller. Men finner jeg gode argumenter i min forskning så skal jeg nok få ned et innlegg eller to 🙂

 

Følg meg gjerne på Bloglovin