Jeg ble ferdig til 17. mai 🇳🇴

Ny symaskin er ikke alltid enkelt. Jeg skulle sy en herrebunad, og fant ut at det var på tide å investere i ny maskin med litt flere funksjoner enn på min gamle.

Jeg endte opp med en Bernina, en stor flott sak som etter hvert skulle vise seg å ikke være spesielt samarbeidsvillig.

Den bråkte, og den lagde “tugger” på sømmen. Jeg var ned til forhandler med maskinen, fikk den tilbake uten at de fant no feil, men den ble bare verre.

 

Det endte med at jeg fikk bytta, og fikk en ny maskin. Den var egentlig grei, men også den tugga tråden på starten om jeg ikke holdt i tråennene når jeg starta.

Men hvor lenge var Adam i Paradis?

Plutselig falt det av en bit gitt, og da låste foten seg, Jeg fikk ikke brukt løftemekanismen og måtte i beste fall løfte foten opp med fingrene for å få stoff under.

Så var det ny runde med reparasjon og venting på å få maskinen tilbake. Etter nesten 2 uker fikk jeg maskinen tilbake og da skulle den være reparert. Jeg sydde med den 1 1/2 dag, og så ville ikke løftespaken funke igjen. Denne gangen fikk jeg heva kjøpet, jeg fikk pengene tilbake, men kjøreutgifter, tapt tid, ergrelser og en bunad som ventet på å bli ferdig ga kun frustrasjon i bøtter og spann.

Det sier seg vel selv at jeg ikke vil anbefale noen å kjøpe Bernina etter dette.

Nå har jeg kjøpt meg en Brother-maskin.

Bunaden er ferdig og jeg er strålende fornøyd.