Dagens trim…… og det er morsdag

Mye snø, veldig mye snø. Det resulterer i at det er tryggest å få måka litt av takene, i alle fall var det det hos mamma. Nå er både huset og garasjen måkt og mange kilo snø har havna på bakken, som før å lå på taket.

To på taket og mamma på 91 var nede på bakken og skuffa vekk alt som kom ned i veien og inngangspartiet. Sprek dame.

Og belønninga var brødskive, og ikke minst morsdagskake som vi vant på Lionsfest i går kveld.

 

Parkeringsbot…………….

Etter en tur til “by´n” med barnebarnet, fikk jeg meg en skikkelig overraskelse da vi kom tilbake til bilen, for det lå det parkeringsbot på ruta. Hva i h….. hadde skjedd, jeg hadde da satt igang appen og lagt inn god tid. 

Men da oppdaga jeg det, jeg hadde betalt på feil reg nr. Sist jeg brukte appen og betalte parkering, var det nemlig på bilen til ei venninne av meg, og det hadde jo ikke jeg tenkt på da jeg starta parkering, at det var sist brukte reg nr som ble valgt.

Men å få tilgivelse av Q-park for en slik feil, nei det er helt umulig, det er bare å betale, både parkering og bot.

Men det viser seg at jeg ikke er aleine om å ha gått i denne fella, så jeg har sendt forbedringsforslag til easypark og bedt om å få defalt reg nr. i appen. For når jeg skal parkere med en annen bil enn min egen husker jeg å sjekke regnr. men vil gjerne slippe det når jeg bruker min egen bil.

Jeg har fått svar om at det er videresendt som forslag til forbedringspunkt, men det gjenstår og se om de er villig til å gjøre no med det. Det er klart at parkeringsselskapet tjener penger på at vi ikke husker at sist vi parkerte var med en annen bil. Tipper de har gjort en god del kroner på det.

Så da er det bare å vente å se………….

#parkeringsapp 

Nå skal det bli skiløyper her

Lenge siden sist jeg var innom bloggen her nå, men i dag kom det store vidunderet inn på gården. En gammal tråkkemaskin. Den skal vistnok brukes for å få frakta fram no ved fra mer eller mindre utilgjengelige steder, men det er jo skiløyper den egentlig er laget for å brukt til. Så da er det vel bare å vente å se da, om det blir no skiløyper som kan brukes til å øve inn den rette skiteknikken, hahaha.

Var en liten tur ute å prøvde føret i dag, men det var litt skare, og da butter det fort når det går igjennom, så det skal bli skikkelig bra å få ordentlige løyper å gå i.

#ski #tråkkemaksin