Godt nytt år !

Da kan vi skrive 2017, og et nytt år har akkurat startet. Overgangen fra 2016 ble feiret i heimen sammen med et vennepar.


 

En kjempetrivelig kveld, med litt for mye god mat. Jeg bakte jo potetlefse (mjukbrød) før jul, og med snøfrisk, røkt ørret, løk og flytende honning blir det en kjempegod forrett.

Langstekt kalkunfilet med kokte poteter, Waldorfsalat, rosenkål og selvkomponert saus, som foresten ble kjempegod. Den besto av en liten rest hvitvin, sausen fra ananasboksen, en hønsebuljongterning, stekesky fra kalkunfileen og stekesky fra reinsdyrsteik (rester fra jula), maizenajevning og en god dæsj fløte.

Etter litt ost og kjeks til dessert, var det vel nesten så vi ikke klarte å reise oss. 

Men vi kom oss da ut for å beskue fyrverkeriet ved midnatt.

video:nyttårsraketter

Og selvfølgelig måtte vi starte det nye året med litt sprudlevann, kaker og kaffe.

Årets nyttårsforsett er som det pleier, det blir ett slit for å få av de ekstra kiloene som har sneket seg på før og under jule og nyttårsfeiring. 

Ønsker dere alle et innholdsrikt godt nytt år, det er bedre å angre på noe du har gjort enn noe du ikke har gjort, så grip sjansen når den byr seg 😉

5 kommentarer

Siste innlegg