Ting på vent

Ja mye blir satt på vent i disse dager, men noe må en jo fylle ventetiden med også. Planen var at vi skulle på jentetur til Madeira med avreise i morgen. Det blir satt på vent. Hvor lenge? Nei det er det vel ingen gitt å kunne gi no svar på. Så isteden for å pakke koffert i dag så laget jeg ferdig noen grytekluter.

Jeg har boka Kluter, strikking hele året. Her fant jeg mønster, men istedet for å strikke rundt så brukte jeg metoden med dobbeltstrikk. Da får jeg mønsteret med motsatte farger på hver side.

Men jeg er ikke i karantene, så derfor fant jeg ut at jeg måtte komme meg ut i det fine været en tur, så jeg gikk meg en tur etter veien. Det gjør godt å få bevega seg litt ute, og i tillegg plukka jeg med meg litt søppel langs veikanten. Det var vel dagens gode gjerning.

Jeg må jo bare ta med at jula muligens er litt seint ute her i huset. Det her er vanligvis blomster jeg kjøper og har til jul, men her har det plutselig kommet en som har overvintra et årstid, og vips så var det både knopper og blomster i utfoldelse.

 

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg