Jeg må nok krype til korset og innrømme at det nærmer seg høst. Jeg har plukka både rips og stikkelsbær som jeg har laget safta av i år, og jeg prøvde meg også med et lite glass ripsgele.
Og nå er korntørka klar og tresker er innkjøpt for å få kornet i hus.
Og her blir alle hjelpemidler brukt, til og med gravemaskin til plassering av seksjonene.
Men er det modent da? Joda, og økologisk korn skal forhåpentligvis bli til brød Da er det store spørsmålet. Blir det regn så en må vente på tørk før treskeren kan kjøres på åkeren?
Innhøsting, ja det må nok ha noe med høsten å gjøre. Så da er vi vel på vei rett inn i høsten da.
4 kommentarer
Det er høsttegn ja…. veldig…. men deilig på en måte! Mørketid, varme og lys på bordet…. <3
Margrethe: Ikke sant, men fortsatt er det fine dager, så her tøyer vi sommeren så godt vi kan
Kornåkre minne om barndommen, bodde rett ved flere jorder og husker vi lagde hytter i høyet om høsten…
Veldig gald i rips som er fryst ned med sukker over.. når det tiner og har det over vaniljeis..nam !
Ønsker deg ei fin ny uke <3
annebe: Takk og gode ønsker til deg også. Ble saft, men ikke no fryste rips i år, men har spist masse med vaniljesaus, trenger ikke sukker på engang, nydelig.