Grøsetfestivalen

Det skulle vi også, men når en starter dagen med å finne ut at kjøleskapet har tatt kvelden, ja da blir det litt ekstra jobb for å bøte på skaden. Med lånt varebil gikk turen først til Hokksund, deretter til Krokstaelva for å få tak i et nytt, som var på lager og passa både i størrelse og pris. Men når dynga var åpen i dag, ja da var det jo greit å få kvitta seg med det gamle i samme slengen. Tida ble derfor knapp da vi skulle avsted for å danse, og bedre ble det jo ikke av at jeg oppdaga at jeg hadde glemt noen brosjyrer og måtte snu og kjøre hjemmom igjen. Vi kom derfor et godt stykke ut i programmet, så

Romanser av Edvard Grieg. Sang: Svein Bjørkøy. Piano: Matthias Anger.

Bukkehorn: Tom Are Skinstad,

Øvre Eiker Veterankorps. Solister: Tom Are Skinstad, Ann Karin Nilsen og Heidi Westby.

Foredrag om Arne Næss v/Kjersti Vetterstad

og Springsteen m.m. Ole Tveiten, Jon Wold, Roar Berget og Nils Jacob Naug

var allerede gjennomført da vi ankom Grøset seter, og 

Even Tråen var langt inne i fortellingen om

«Budeiene kommer»  med hardingfelespill til. 

De unge folke-musikk og danserne Torjus Westeng Bakken, Even Westeng og Martine Langgård Lund hadde en flott oppvisning.

Så før vi skulle i aksjon var det matservering. Der vi kunne velge mellom rømmegrøt, fiskesuppe eller grilla fisk med salte poteter, eller alt sammen om en ville og var sulten nok til det. Suppa var iallefall kjempegod.

Kjempetrivelig sted å være, men så var det vår tur til å entre dansegulvet.

Etter oss ble det sang og musikk og så.

Performance: Exercise for future/past utopia, som dessverre skar så i øra at vi så oss nødt til å komme oss derfra. Vi gikk derfor glipp av siste post på programmet som var Jensens jazzband. Men likevel noen trivelige timer på Grøsetfestivalen.  

 

2 kommentarer
  1. Ja det var nok en kjedelig start på dagen, aldri moro å finne ut at sånt har sluttet å virke, især kjøleskap, komfyr og vaskemaskin. He he, godt du fikk en bedre dag utover =) Så og virket veldig koselig dette her. Håper søndagen er god så langt =))

  2. Jernbanefrua..: Takk, ja søndagen ble også hektisk. Først var det spilleoppdrag for Ole Einar turmarsj, deretter henta vi flere hengerlass med lopper (korpset skal ha loppemarked neste helg) og til slutt var det søndagsdans.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg