Å lage liv

Noen har mer trang til å finne på ting enn andre, og jeg er nok en av dem. Da jeg overtok odelsgården i 2000 starta jeg en tradisjon som har vokst og nå har flytta seg et par ganger.

Det starta med en grillfest for venner og kjente på gårdstunet, drøyt 20 inviterte. Partytelt ble kjøpt inn og en stor grill ble lånt, men etter hvert lagde vi en grill av en gammel varmtvannstank. Gjestene hadde selv med seg det de skulle spise og drikke, og da ble det fest.

Siden jeg overlot gården til neste generasjon og selv flytta, så ble det helt naturlig at arrangementet også flytta. Min samboer bygde nytt uthus og da var det helt på sin plass å ha grillfest som innvielse av det nye uthuset i 2011. Dermed var festen flytta og videreført i uthuset. Flere gjester og flere griller måtte til, så her ble nok en vanntank gjort om til griller, en tank – 2 griller.

Men i år ble det inngått et samarbeid med et par som har en nedlagt festplass som nærmeste nabo. Vi er veldig spente på hva som skal skje med stedet, for det var helt fantastisk å kunne benytte denne som ramme rundt grillfesten.

Opplegget var som før, vi satte opp griller og fyra opp.

Nytt av året var at vi hadde et 2 timers buggkurs før grillinga tok til. Tilbud til de som ønska å kunne holde varmen på dansegulvet utover kvelden, for selv i finværet ble det kaldt for de som bare satt stille.

Levende musikk har vi også hatt de tre siste årene, kjempebra, vi savna Vassdraget i år, men svingte oss villig vekk til tonene fra Moonshiners.

video:moonshiners

 

Da er det bare å vente å se hva som skjer neste år, grillfest blir det nok, men vi veit ikke helt hvor enda.

#grill #dans #fest #moonshiners

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg