Jeg må nok krype til korset og innrømme at det nærmer seg høst. Jeg har plukka både rips og stikkelsbær som jeg har laget safta av i år, og jeg prøvde meg også med et lite glass ripsgele.
Og nå er korntørka klar og tresker er innkjøpt for å få kornet i hus.
Og her blir alle hjelpemidler brukt, til og med gravemaskin til plassering av seksjonene.
Men er det modent da? Joda, og økologisk korn skal forhåpentligvis bli til brød 🙂 Da er det store spørsmålet. Blir det regn så en må vente på tørk før treskeren kan kjøres på åkeren?
Innhøsting, ja det må nok ha noe med høsten å gjøre. Så da er vi vel på vei rett inn i høsten da.
4 kommentarer
Det er høsttegn ja…. veldig…. men deilig på en måte! Mørketid, varme og lys på bordet…. <3
Margrethe: Ikke sant, men fortsatt er det fine dager, så her tøyer vi sommeren så godt vi kan 🙂
Kornåkre minne om barndommen, bodde rett ved flere jorder og husker vi lagde hytter i høyet om høsten…
Veldig gald i rips som er fryst ned med sukker over.. når det tiner og har det over vaniljeis..nam !
Ønsker deg ei fin ny uke <3
annebe: Takk og gode ønsker til deg også. Ble saft, men ikke no fryste rips i år, men har spist masse med vaniljesaus, trenger ikke sukker på engang, nydelig.